СЛЕДНИ НАСТАНИ
Куклена претстава за деца до 10 годишна возраст Куклена претстава за деца до 10 годишна возраст 04 окт. 2023, часот Кавадраци КУПИ БИЛЕТ
Куклена претстава за деца до 10 годишна возраст Куклена претстава за деца до 10 годишна возраст 05 окт. 2023, часот Кавадарци КУПИ БИЛЕТ
Куклена претстава за деца до 10 годишна возраст Куклена претстава за деца до 10 годишна возраст 06 окт. 2023, часот Скопје КУПИ БИЛЕТ
ЗЕЛЕНКОВЦИ ЗЕЛЕНКОВЦИ 08 окт. 2023, 11:00 часот Фестивал Mmilk & Blues - Скопје КУПИ БИЛЕТ
Куклена претстава за деца до 10 годишна возраст Куклена претстава за деца до 10 годишна возраст 09 окт. 2023, часот Скопје КУПИ БИЛЕТ
ЈАС СУМ АКИКО ЈАС СУМ АКИКО 12 окт. 2023, часот Живинице БиХ КУПИ БИЛЕТ
ОЖЕНИ МЕ- Две нијанси црвена ОЖЕНИ МЕ- Две нијанси црвена 16 окт. 2023, 20:00 часот МКЦ - Скопје КУПИ БИЛЕТ
 РАЗВЕДИ МЕ - Две нијанси црвена РАЗВЕДИ МЕ - Две нијанси црвена 17 окт. 2023, 20:00 часот МКЦ - Скопје КУПИ БИЛЕТ
ПАЦИЕНТИ ПАЦИЕНТИ 18 окт. 2023, 20:00 часот МКЦ - Скопје КУПИ БИЛЕТ
Куклена претстава за деца до 10 годишна возраст Куклена претстава за деца до 10 годишна возраст 19 окт. 2023, часот М.каменица КУПИ БИЛЕТ
ПАЦИЕНТИ ПАЦИЕНТИ 25 окт. 2023, 20:00 часот Свети Николе КУПИ БИЛЕТ
Куклена претстава за деца до 10 годишна возраст Куклена претстава за деца до 10 годишна возраст 26 окт. 2023, часот Skopje КУПИ БИЛЕТ

 

 

БРАНКО АТАНАСОВ

 

ОБРАЗОВАНИЕ

СУГС ,,Никола Карев’’ (2014-2018)

Факултет за драмски уметности – Скопје, драмски актер (2017-2021)

 

РАБОТНО ИСКУСТВО

Детска серија ,,Тумбу Фафа и истражувачите’’ (2020)

-        Улога

 

Перформанс – Универзална сала (сеуште е во тек)

-        Улога

 

Краткометражен филм ,,Обичната Ели’’ , режија: Лавинија Софрониевска (2020)

-        Улога

 

Internacional project ,,Global Shakespeare sonnets’’ (2020)

-        Улога, сонет бр.40

 

Детска серија ,,Петко 5+’’ (2019)

-        Епизодна улога

 

Филм ,,Врба’’ , режија: Милчо Манчевски (2019)

Улога

 

 

Филм ,, Happiness Effect” , режија: Борјан Зафировски

-        Статист со задача

 

UNHCR & CHRCR- театарска претстава- ,, Бегалци’’   ,,Increasing the Awareness and Support of refuges” (2019)

-        Улога

 

Фестивал на креативен документарен филм ,, Makedox” (2018)

-        Дел од организација

 

Performance for Confucius Institute, режија: Кренаре Невзати (2017)

         -    Улога

 

Средношколска престава ,,Дали се познаваме?’’ (2016)

         - Режија, улога

 

-        Натпревар за средношколски театар ‘’We are the best” (2014)

 

Волонтер на Црвен Крст ( 2014-2017)

-        Врснички едукатор за превенција на болести кои предизвикуваат зависност