СЛЕДНИ НАСТАНИ
ПАЦИЕНТИ ПАЦИЕНТИ 29 фев. 2024, Четврток 20:00 часот ДК Гостивар КУПИ БИЛЕТ
 РАЗВЕДИ МЕ - Две нијанси црвена РАЗВЕДИ МЕ - Две нијанси црвена 18 мар. 2024, 20:00 часот Понеделник НУ Театар Комедија КУПИ БИЛЕТ
ПАЦИЕНТИ ПАЦИЕНТИ 22 мар. 2024, Петок 20:00 часот МКЦ - Скопје КУПИ БИЛЕТ
ОЖЕНИ МЕ- Две нијанси црвена ОЖЕНИ МЕ- Две нијанси црвена 25 мар. 2024, Понеделник 20:00 часот МКЦ - Скопје КУПИ БИЛЕТ