ПАЦИЕНТИ 16 фев
ПАЦИЕНТИ
СЛЕДНИ НАСТАНИ
ЗЕЛЕНКОВЦИ ЗЕЛЕНКОВЦИ 15 фев. 2023, 16:00 часот НУЦК АЦО ЃОРЧЕВ - НЕГОТИНО КУПИ БИЛЕТ
ЗЕЛЕНКОВЦИ ЗЕЛЕНКОВЦИ 15 фев. 2023, 17:00 часот НУЦК Ацо Ѓорчев- Неготино КУПИ БИЛЕТ
ПАЦИЕНТИ ПАЦИЕНТИ 16 фев. 2023, 19:30 часот НУЦК Ацо Ѓорчев - НЕГОТИНО КУПИ БИЛЕТ