СЛЕДНИ НАСТАНИ
ПАЦИЕНТИ ПАЦИЕНТИ 29 фев. 2024, Четврток 20:00 часот ДК Гостивар КУПИ БИЛЕТ
 РАЗВЕДИ МЕ - Две нијанси црвена РАЗВЕДИ МЕ - Две нијанси црвена 18 мар. 2024, 20:00 часот Понеделник НУ Театар Комедија КУПИ БИЛЕТ
ПАЦИЕНТИ ПАЦИЕНТИ 22 мар. 2024, Петок 20:00 часот МКЦ - Скопје КУПИ БИЛЕТ
ОЖЕНИ МЕ- Две нијанси црвена ОЖЕНИ МЕ- Две нијанси црвена 25 мар. 2024, Понеделник 20:00 часот МКЦ - Скопје КУПИ БИЛЕТ

Награди и признанија

НАГРАДИ И ПРИЗНАНИЈА:

  • Нагрда НАЈДОБРА СЦЕНОГРАФИЈА, доделена од старна на публиката, му се доделува на Роберт Ристов за претстават РАЗВЕДИ МЕ на Арт Трема Фест - Рума, Р.Србија. 2023 год.
  • Награда -  НАЈДОБРА ПРЕТСТАВА, за претставта „РАЗВЕДИ МЕ“ во режија на Роберт Ристов, на Фестивалот на дуодрамата -ТОПОЛА, Р.СРБИЈА/ 2021 г.
  • Награда – НАЈДОБАР АКТЕРСКИ ПАР доделени на Изанела Јакимова и Бранко Атансов за улогите во „ОЖЕНИ МЕ“ во режија на Роберт Ристов на ИНТЕРНАЦИОНАЛНИОТ ФЕСТИВАЛ НА ДУОДРАМА „БРАНКО ЃОРЧЕВ“- НЕГОТИНО / 2021 г.
  • Наградата – НАЈДОБРА МАШКА УЛОГА, доделена на актерот Роберт Ристов, за улогата - Ѓорѓи Мучев, во претставата ПРВИН ЌЕ МЕ ЗЕМЕШ ПОСЛЕ ЌЕ МЕ... во режија на Ѓорѓи Ризески. од страна на  интернационалното жири на НЕТА, на ФКТ „РИСТО ШИШКОВ“ - Струмица./2018