СЛЕДНИ НАСТАНИ
  1. 08.2021

„Какава ти е жената, таков ти е животот“ – Драган Маринковиќ Маца, Сараево БиХ

 

28.08.2021

„SEX BOMB“ – ПОЗОРИШТЕ ПРИЗОР, Белград; Р,Србија

Режија: Раде Вукотиќ

Играат: Ѓорѓе Давид, Никола Ивачков, Марија Вељковиќ и Бојана Грабовац

 

29.08.2021

„Не ми го чепкај пивото“ – Театар ЗЛАТЕН ЕЛЕЦ, Скопје,  Р.С. Македонија,

Режија: Ѓорѓи Ризески

Надица Петрова, Бобан Алексоски и Давид Илиќ

 

30.08.2021

„Средба со неочекуваното“ – Tеатар ГЕСТОС / Читалиште Елин Пелин, Софија; Р. Бугарија

Режија: Надја Асенова

Играат: Славјана Љубомирова, Камен Иванов и Атанас Чопов

 

31.08.2021

„Јас бремената“ - Театар КЕРЕКЕШ ,Вараждин; Хрватска

Режија: Јан Керекеш

Играат: Јан Керекеш и Ана Бегиќ Тахири

 

01.09.2021

„Ожени ме“ -Театар Провокација; Скопје, Р.С. Македонија  (OFF PROGRAMA – во чест на наградените)

Режија: Роберт Ристов

Играат: Избела Јакимова и Бранко Атанасов

Саксофо

н: Бобан Цветановски