СЛЕДНИ НАСТАНИ

 

 

SEX BOMB - Позориште Призор

Текст и режија: Раде Вукотиќ

Играат: Ѓорѓе Давид, Марија Вељковиќ, Никола Ивачков и Бојана Грабовац

 

Една од најпопуларните претстави на балканот во 2000 година во НОВО РУВО, со НОВИ АКТЕРИ!!!

Ова е претстава која ќе ве насмее до солзи, во која двајца пријатели ги наговараат своите сопруги да се согласат да си ги сменат меѓусебно партнерите. Кога после долги маки, тоа ќе им успее, се случува, за нив двајца,  вистински кошмар. Сопригите ги земаат работите во свои раце.

Во претставата играат балканските ѕвезди: Ѓорѓе Давид, Марија Вељковиќ, Никола Ивачков и Бојана Грабовац.